Priser

KirurgiRejser tilbyder stamcellebehandling på Jingdong Zhongmei Hospital i Beijing, Kina. Prisen kan variere, men ligger oftest mellem DKK 120.000 – 150.000,-. Kontakt venligst KirurgiRejser for et individuelt tilbud.

BEMÆRK

KirurgiRejser repræsenterer Jingdong Zhongmei Hospital i hele Skandinavien. KirurgiRejser skaber den indledende kontakt imellem patienten og det ønskede hospital i Kina.

Hele det indledende forløb gratis – ingen gebyrer pålægges for disse services, hverken fra KirurgiRejser el. hospitalet i Kina. Følgende services er således gratis:

  • Behandling af sygdomsforløb-referat, scanninger og evt. resumé af patientjournal.
  • Bestilling af behandling, ophold, lokaltransport og flybilletter.
  • Hjælp til eventuel visumudstedelse.
  • 24 timers telefonisk support.

Second Opinion med KirurgiRejser:
Hvis man er usikker på behandlingsmulighederne, kan man ønske at skaffe sig mere viden og yderligere rådgivning ved at rådføre sig med en anden læge. Man kalder det at få en “second opinion”. Således er der mulighed for at blive henvist til eksperimentel behandling i udlandet, på det offentliges regning.

For rådgivning om mulighederne for “Second Opinion” med KirurgiRejser, kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram