Hvordan kommer jeg igang?

Nedenfor er forløbet fra fra første henvendelse, til din rejse er bestilt og du er klar til at rejse beskrevet. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Kort forklaring:

  1. Vi tilbyder dig gratis konsultation,  indsendelse  af digitale billeder (billederne skal tages fra en afstand af min. 1 meter og patienten skal være oprejst og med armene ned langs siden) til info@KirurgiRejser.dk med information om patientens alder, og ønsket operationsdato (el. -periode).
  2. Modtagelse af kirurgernes vurdering og tilbud på operationen
  3. Aftale afrejse- samt operationsdato
  4. Modtagelse af ordrebekræftelse og vigtige dokumenter
  5. Betaling af operationen
  6. Afrejse og operation

Detaljeret forklaring:

Første DagFor at få en lægelig vurdering, bedes du indsende nogle digitalbilleder af de kropsdele den ønskede operation omfatter til info@KirurgiRejser.dk.Digitalbillederne benyttes af vores kirurger til følgende:
Anden Dag
  • Vurdering af hvorvidt du fysisk egner dig til operationen
  • Vurdering af hvor omfattende operationen bliver
  • Angive et tilbud på operationen
  • Angive en mulig operationsdato

Når digital billederne er indsendt til os (sammen med en kort beskrivelse af dine ønsker), går der som regel én til tre hverdage før du kan forvente at modtage svar på din henvendelse.

Tredje DagNår operationsdatoen er på plads, vil du modtage en ordrebekræftelse med information omkring betaling mv. Du vil ydermere modtage nogle vigtige dokumenter forbundet med din operation, bl.a. et helbredsskema samt et dokument som indeholder en række prøver du skal have foretaget forud for operationen (bl.a. blod og urin). Det er også muligt at foretage alle prøver  På Acibadem Healthca­re Group, Istanbul, Tyrkiet , forud for operationen.
Fjerde DagBestillingen er nu gennemført, og du kan se frem til din operation  På Acibadem Healthca­re Group, Istanbul, Tyrkiet . Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål under forløbet.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram