Prof. Jan Paul Mulier er anæstesiolog på AZ Sint Jan Hospital i Brügge, Belgien. Prof. Mulier har tidligere arbejdet med forskning og senere arbejdet som hjerte-anæstesilæge og er nu aktiv som anæstesiolog ifm. fedmeoperationer på AZ Sint Jan Hospital. Han startede The European Society for Perioperative Care of the Obese Patient og fungerer nu som præsident for ESPCOP.

Han er kendt for sit tætte samarbejde med andre kirurger og hans videnskabelige arbejde for at lette og forbedre kirurgiske procedure.

Udover hans arbejde med undervisning inden for anæstesiologi, hans deltagelse i internationale kongresorganisationer og hans forskningsarbejde og produktudvikling, er Prof. Jan Paul Mulier hvert år hovedansvarlig for anæstesien (bedøvelse) af flere tusind patienter som lider af svær overvægt.

Prof. Jan Paul Mulier har udviklet sin egen anæstesimetode til brug ved svært overvægtige patienter. Metoden er ikke-invasive giver overvægtige patienter en mere sikker opvågning efter operationen. Netop denne enestående metode er årsag til at Prof. Jan Paul Mulier ofte besøges af kollegaer og anæstesiologer fra andre hospitaler, fra alle steder i verden, som ønsker at gøre kunsten efter.

Tilknyttelser:

  • ESA: European Society of Anesthesiology
  • ASA: American Society of Anaesthesiology
  • STA: Society for Technology in Anesthesia
  • Position: 1990 1994 KUL supervisor cardio anesthesia
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram