Hvordan kommer jeg igang?

Herunder finder du forløbet fra første henvendelse, til at din rejse er bestilt og du er klar til at rejse. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os ved at udfylde kontaktformularen nederst på denne side.

Kort forklaring

1. Indsendelse af digitalbilleder (billederne skal tages fra en afstand af min. 1 meter og patienten skal være oprejst og med armene ned langs siden) til info@KirurgiRejser.dk med information om patientens alder, højde og vægt + ønsket operationsdato (el. -periode). Hvis du ønsker en brystforstørrende operation, bedes du ligeledes angive ca. hvilken størrelse implantater du ønsker (den endelige størrelse fastsættes først til konsultationen med kirurgen).

2. Modtagelse af kirurgernes vurdering og tilbud på operationen

3. Aftale afrejse- samt operationsdato

4. Modtagelse af ordrebekræftelse og vigtige dokumenter

5. Betaling af operationen

6. Afrejse og operation

Detaljeret forklaring

For at få en lægelig vurdering, bedes du indsende nogle digitalbilleder af de kropsdele den ønskede operation omfatter til info@KirurgiRejser.dk. Herudover, skal der i mailen være information om patientens alder, vægt og højde og være angivet ønsket operationsdato (el. interval). Digital billederne benyttes af vores kirurger til følgende:
  • Vurdering af hvorvidt du fysisk egner dig til operationen
  • Vurdering af hvor omfattende operationen bliver
  • Angive et tilbud på operationen
  • Angive en mulig operationsdato
Når digital billederne er indsendt til os (sammen med en kort beskrivelse af dine ønsker), går der som regel 1-3 hverdage før du kan forvente at modtage svar på din henvendelse.
1. TrinNår operationsdatoen er på plads, vil du modtage en ordrebekræftelse med informationer omkring betaling mv. Du vil ydermere modtage nogle vigtige dokumenter forbundet med din operation, bl.a. et helbredsskema samt et dokument som indeholder en række prøver du skal have foretaget forud for operationen (bl.a. blod og urin). Det er også muligt at foretage alle prøver på Tautrimas Astrauskas Clinic i Kaunas, Litauen forud for operationen.
2. TrinBestillingen er nu gennemført, og du kan se frem til din operation på BMP Klinik i Kaunas, Litauen. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål under forløbet.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram