Mediterraneo Hospital i Athen, Grækenland

Mediterraneo Hospital er et privat hospital, der ligger i Glyfada, i regionen man kalder den ​​”Athenske Riviera”. Hospitalet har 164 sengepladser og er specialiseret i behandling inden for mere end 25 forskellige medicinske områder. Hospitalets gør en dyd ud af at have en meget erfarne lægestab og kunne tilbyde de nyeste medicinske teknologier med banebrydende udstyr.

Hospitalet har mere end 273 læger tilknyttet, som strækker sig bredt fra hjertespecialister til fedmekirurger og ortopædkirurger. Hospitalet tager dagligt imod patienter fra hele Europa og ikke mindst Skandinavien. Personalet er derfor vant til at behandle danske patienter, og flere af de tilknyttede læger har en Skandinavisk baggrund. Dr. Valsamidis som opererer alle KirurgiRejser patienter, taler selv dansk.

Vælger du at Grækenland, får du mest for pengene

 • Du bliver opereret af en dansk kirurg, uddannet i både Danmark og Sverige og som har mulighed for at tilse personlig hans patienter, både før og efter operationen i København.
 • Da Dr. Valsamidis befinder sig i København en gang hver måned så er der mulighed for at møde og snakke med ham direkte i vores lokaler på Frederiksberg.
 • Dr. Valsamidis har indført begrebet ”skræddersyet operativ behandling” til overvægtige. Det betyder at du får den behandling som er bedst egnet til netop dig og dine spisevaner.
 • Allerede ved første møde bliver operationstypen valgt efter et unikt score-system, men du får selvfølgelig selv lov til at bestemme sammen med Dr. Valsamidis, hvilken operation egner dig til.
 • Dr. Valsamidis har udført de fleste Mini-Gastric Bypass operationer i Europa, men samtidig laver han både Gastric Sleeve og Gastric Bypass i rigt omfang.
 • Han opererer med de nyeste og bedste en-gangs instrumenter fra Johnson & Johnson.
 • Operationerne varer alt fra 30 til 60 min afhængig af typen af operationen som bliver valgt. Selve indlæggelsen varer højst 2 dage og er inkluderet i prisen – også selv om du måske skal forblive indlagt en dag ekstra, eller to.
 • Operationerne udføres udelukkende på Mediterraneo Hospital i Athen, som er både internationalt og skandinavisk akkrediteret.
 • Sygehuset er moderne og privat og patienterne har glæde af individuel forplejning og behandling.
 • Personalet taler til dels skandinavisk.
 • Området Glyfada i Athen, hvor Hospitalet befinder sig, betragtes som Athens Riviera. Det ligger tæt ved vandet i smukke omgivelser og her finder du mulighed for at kombinere behandlingen med ferie.
 • Alle papirerne fra sygehuset inkl. kvitteringen med hele beløbet som operationen har kostet, er på dansk. Det betyder at du direkte kan sende dem til Regionen el. Sygeforsikringen Danmark og penge penge retur.

Vores Team

Hospitalet er yderst kompetent og i stand til at yde medicinsk behandling af fedme, ved hjælp af sikre og effektive kliniske metoder.

Hospitalet tilbyder et omfattende vægttabsprogram, der er til at betale og som inkluderer en før operations konsultation og efter operations pleje i det nyeste fuld teknologisk udstyret privat hospital MEDITERRANEO HOSPITAL, beliggende i Athen, Grækenland.

Billeder af hospitalet

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram