Det er helt naturligt at både patienter og deres pårørende har en masse spørgsmål til behandlingsforløbet, og ønsker så mange oplysninger som muligt, inden det store skridt tages, at få foretaget kræftbehandling i Kina.

Hos Fuda Cancer Hospital gøres der meget ud af, at hver enkelt patient får et helt personligt behandlingsforløb. Behandlingsforløbet bliver skræddersyet ud fra patientens unikke medicin- og behandlingshistorie (metastaser mv.), men tager udgangspunkt i nogle generelle behandlingsforløb, som afhænger af patientens kræfttype og kræftstadie.

Klik her for at læse detaljeret om hospitalet professorer og læger.

Nedenfor ses de kræftformer som der hyppigst bliver behandlet på Fuda Cancer Hospitalet, og som hospitalet har størst erfaring med behandling af. Baseret på hospitalets omfattende erfaring har nedenstående behandlingskombinationer opnået de bedste resultater.

Til alle behandlingerne følger også immunterapi (også kaldet CIC: Kombineret immunterapi til kræft / Combined Immunotherapy for Cancer). Immunterapi er ideel til at forbedre kroppens naturlige immunsystem, systematisk angribe kræft, bremse kræftvækst og forhindre metastaser.

NB: Nedenstående behandlingsplaner kan muligvis ændre sig afhængigt af patientens unikke tilstand (dvs. kræftstadie, metastaser mv.), men det bør give patienter og familier en bedre forståelse af hospitalets tilgang til kræftbehandling.

Følgende typer af kræft har Fuda Cancer Hospital størst erfaring med behandling af:

Knoglekræft –  Hjernekræft – Brystkræft – Kolonkræft (kræft i tarmen) – Leverkræft – Nyrekræft – Lungekræft – Kræft i æggestokkene  – Kræft i bugspytkirtlen – Prostatakræft – Hudkræft.

Billeder af KirurgiRejser – Læger fra Fuda Cancer Hospital

Behandlingsformer: