• Kundeservice: +45 | 35 38 77 77

Vælg dit barns køn og minimer risikoen for arvelige sygdomme

DET STØRSTE IVF CENTER I GEORGIEN

ReproART Georgian-American Center for Reproductive Medicine åbnede i juli 2012. I 2014 åbnede klinikkerne filialer i Kutaisi og Batumi.  KirurgiRejser i samarbejde med ReproART Georgian-American Center gør det nu muligt som de eneste i Europa, at vælge køn på et foster ved hjælp af avancerede reproduktionsteknikker og ved brug af IVF. Herudover tilbyder klinikken ligedes rugemor-behandlinger.

INTERNATIOAL ERFARING OG AMERIKANSKE STANDARDER FOR BEHANDLING

ReproART Georgian-American Center samarbejder mange prestigefyldte hospitaler, forskere og agenturer over hele verden, og stiller dermed den højeste kvalitet af behandlinger til rådighed.

ReproART’s arbejdsmetoder er formet efter den amerikanske model. Lige fra patientens første kontakt med vores center tilbyder vi den højeste standard, som hele vejen igennem behandlingsforløbet nøje følges af vores læger og psykologer. Obstetrikere/gynækologer, specialister i fertilitet, embryologi, genetik, andrologi og immunologi samt andre professionelle udgør det team, som garanterer vores kliniks fremragende resultater.

Præimplantationsgenetisk diagnostk (PGD) – Ægsortering anvendes i forbindelse med IVF, hvor sædden befrugter ægget i et reagensglas i et laboratorium. Det befrugtede æg udvikler sig et par dage, før en enkel celle fjernes og undersøges for at afgøre fostrets køn eller hvorvidt der er unormale gener til stede. Fosterudviklingen påvirkes ikke af at der fjernes en enkelt celle.

Fastlæggelsen af et fosters køn kan være nyttig, fordi nogle genetiske sygdomme, som fx haemofili og Duchenne muskeldystrofi kun ses hos drengebabyer. Hvis forældrene har fortilfælde af hankønsrelaterede sygdomme, kan man udelukke abnorme hankønsfostre. Lægerne vælger derefter et sundt hunkønsfoster uden genfejl og implanterer dette i livmoderen, så det kan udvikle sig til en sund baby.

Dr. Lika Chkonia. Medical experience. 2014 – Present Representative of Georgia in the Committee of National Representatives of European Society of Human, som har den største erfaring inden for in vitro fertilitetsbehandling i Georgien (30 år), har i otte år arbejdet i IVF klinikker i U.S.A: Jons Institute for Reproductive Medicine, Norfolk, Virginia, og i OFRM (Offices for Fertility and Reproductive Medicine, N.Y., NY.).I det fleste lande er kønsvalget kun tilladt med henblik på at undgå sygdomme, som knytter sig til et bestemt køn, men igennem KirurgiRejser og ReproART Georgian-American Center for Reproductive Medicine har du nu mulighed for at vælge dit kommende barns køn og samtidig minimere risikoen for arvelige sygdomme. KirurgiRejser lader det være op til det enkelte individ, at vurdere hvorvidt personen synes er det etisk el. uetisk. KirurgiRejser er udelukkende formidler og blander sig ikke i de individuelle personers beslutning.

Hvem er ægdonorer på ReproART Georgian-American Center

Hos KirurgiRejser er der igen ventetid på ægdonation – spring ventelisten over og kom til med det samme.

Vores ægdonor database består overvejende af internationale studerende, der studerer på forskellige universiteter på Georgien. De fleste af vores ægdonorer er mellem 20 til 24 år. Det er netop derfor, at ReproART Georgian-American Center succesrate er væsentligt højere end de fleste andre IVF-klinikker rundt om i verden. Vores ægdonorer er meget unge, og de fleste af dem har tidligere positive donationer bag

ReproART Georgian-American Center

 Success Rates for 2018

 Success Rates for 2016:

      

Age/

Success Rate

IUI

IVF

Mini IVF

Egg Donation

Sperm Donation

Embryo Donation

Gender Selection (IVF+PGD)

MicroSort IUI

21-29

31%

84%

NA

90%

76%

100%

80%

28%

30-34

26%

66%

NA

84%

72%

88%

66%

21%

35-39

18%

49%

48%

72%

57%

74%

52%

12%

40-44

0%

19%

22%

64%

18%

69%

17%

NA

45+

NA

2%

12%

54%

NA

60%

NA

NA

 NB: KirurgiRejser / International Health Care ApS kan ikke holdes ansvarlig for behandlingens udfald som udføres på klinikken. Aftale om behandling sker udelukkende mellem patienten og hospitalet.